31343
Other collections
In basket
est to nowoczesny podręcznik skierowany do słuchaczy Wydziałów Dietetyki Medycznych Studiów Zawodowych, do­stosowany do obowiązującego programu nauczania. Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w różnych jednostkach chorobowych. Bardzo szczegółowo zostały przedstawione rodzaje diet i sposoby ich zastosowania. Przejrzyste i klarowne omówienie zagadnień oraz zawarte w podręczniku informacje o nowościach na rynku farmakologicznym i spożywczym sprawiają, że książka może być przydatna także dla osób zawodowo niezwiązanych z tym tematem.
Availability:
Wypożyczalnia Lędziny
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 61 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 659-660. Indeks
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again